Ιστορία

Ο πράσινος και δροσερός κήπος του Ερμείον βρίσκεται στο κέντρο της Πλάκας, καθώς στεγάζεται σε ένα παλιό αρχοντικό στην οδό Πανδρόσου. Είναι ένα κλασικό εστιατόριο που έχει αφιερώσει τόσο στην ελληνική κουζίνα και στις μοναδικές γεύσεις που προσφέρει για τόσα χρόνια. Οι γευστικές δημιουργίες με φρέσκα υλικά και γεύση στην παρασκευή των πιάτων είναι τα κριτήρια που για τόσα χρόνια έχει παραμείνει στην καρδιά των φίλων του που το γνωρίζουν.

Για τους νεότερους, μια επίσκεψη στον κήπο θα σας οδηγήσει σε μια ατμόσφαιρα σαν να βρίσκεστε σε ένα κυκλαδίτικο εστιατόριο με κήπο και να απολαύσετε ένα υπέροχο γεύμα. Ικανοποιητικές τιμές για την εποχή και εξαιρετικά φιλική εξυπηρέτηση είναι δύο άλλες μεταβλητές που κάνουν το Ερμείον ξεχωριστό στην Πλάκα. Το κατάστημα βρίσκεται στους ξένους οδηγούς ως ένα από τα 10 καλύτερα μέρη για επίσκεψη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στην Ελλάδα.

Est

1981

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΠΑΝΔΑΙΣΙΑ

Gallery

Λίγες φωτογραφίες μας

Το Ερμείον είναι γνωστό για την εξαιρετική ποιότητα και την αυθεντική ελληνική κουζίνα, φρέσκα υλικά και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Εάν θέλετε να ζήσετε αυτή την εμπειρία κάντε την κράτησή σας τώρα και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Book a Table